Livet på landet

Här har det  blivit bråda dagar.....plasten ska på växthuset och jorden skall hämtas.. och kubas..och fröna ska sås....och så har vi en liten som tar ALL tid nu och som behöver en famn att sitta i,,så lite svårt är det faktiskt att hinna med...hästarna ska ridas och höet e strax slut...shit denna tid är det inte bra! men jag brukar dock kunna trolla...fast nått år så har vi KÖRT 8mil enkelväg för mat åt hästarna...heehee...

Köket är oxå halv klart fast på den bra sidan ..jag lagar mat igen!!  denna vecka har gått super bra,,nästan..eller det var fel ord..jag har lyckats att äta mellisar och proteiner och nyttigheter!
Och vad gör det????

JO!

Fan vad pigg jag är,,har hunnit massa lite extra och inga toppar och dalar i blodsockret...FAST det finns nån som köpt skit hem...
den har fått ligga i lådan! och i frysen!
Bytte bort min glass igår ;) för lillen VÄGRADE duscha för han trodde det skulle göra ont på vattkopporna...så jag mutade han med min glass!  hade ju inte ändå tänkt äta den,,,så!

Annars då?? 

Blött och sandigt..och damsugaren går strax av sej själv käns det som...sanden täcker varje golv yta...och direkt det är klart så ska vovvarna ut och pissa sen är det likadant..
Börjar se lite grönt ute på söder väggen under mammas köksfönster,,så jag ska nog norpa lite till kaninen idag...ler

/ Hanne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0