GOD MORGON :)

Har fixat till i huset nu på morgonen....och nu beger jag mej ut för ett stall besök och rida lite!!
Skönt som bara den då hästarna har sovit ute strax en vecka..ler.. bara hagar och sjul som måste mockas och det går skit snabbt!  hiihiii




Ha en fin dag mina vänner.

Vilken VÄRME...NOT

Vars fan är våran värme??  alla andra har ju sommar!!  och här får man pallra på sej as mycket kläder om jag ska överleva där ute... blääk..

Det har iallafall vuxit lite grönt här och där så man kan ju känna en aning sommar feeling,,dock ingen stor en!

Nu är min bror här med sina vovvar...och lilla saga som kommer från våran egen uppfödning..lite träning med hundarna har vi hunnit med ikväll...ska ta lite bilder så ni får se sen...ler...

Var som sugen på att rida nu på kvällen men så kom jag ju på att alla RÄKNINGAR sku betalas..så dit stack den tiden...och den lönen... och nu är det väl bara att leva på bröd och vatten och nudlar!!

går ut med hundar och nattar hästarna och sen bäst att dejta kudden istället!

Förresten så har jag VÄRSTA TRÄNINGSVÄRKEN I RYGG OCH BICEPS OCH axlar...grymt!!

/ PUSS

Bara 1 natt så,,,

Tjohoo... i morgon kommer brorsan...
Det innebär en massa skojsigheter..förutom jobb och så. MASSA hund blir det iallafall!! 

4 MUNSTERLÄNDER + en golden i samma hus..jadå vi ser hur det slutar...bra givetvis...för vi har ju sten koll på djuren! ler


Har jobbat hela långa dagen som idag var lugn som gatan...undrar varför?? måste ha skett nått spes i happis... undrar bara vad?!

Avslutade  min dag med ett RIKTIGT pass på gymmet!
Har ju laggt om kost och träning...men dagens pass var TUFFT hoppas jag...ler... lite svårt att räta ut armar sen så..


KORT UPPVÄRMNING...( för jag har 2x vattengymnastik oxå på tisdagar)

Sedan körde jag/vi...hade sällskap genom nästan hela passet..

pullower nummer 5: 
chins nummer 7B:
Lats drag frivikt
hantel curl
z-stång
cabel drag biceps
axellyft sidan
militärpress
en ländryggsövning på boll

Var så slut så det var tufft med sista setten på axlar... undrar om jag borde dela till ett 4e pass / vecka..nå testar ett tag..får inte ge mej så snabbt...

/ kramen

11 tim jobb...

OCH jo jag trivs ...ler .. sånt är livet!

Ganska hemskt i vissas öron då jag faktiskt GILLAR MITT JOBB och gladeligen går dit 5dagar i veckan...+ extra träning helgerna om tiden räcker..

Hamnade i diskution med en kille på gymet ikväll som såg mer än förvånad över min glädje i jobbet..haaahaa...Han tyckte att jobbet kan vara trevligt men inte kan det vara ROLIGT varje dag! men jo det är både ROLIGT & TREVLIGT! varför skulle jag annars jobba just DÄR??  när jag lika väl kunnat jobba med nått annat,, istället för att slösa på min dyrbara tid!!

Jag går faktiskt in med inställningen att detta arbetspass blir det bästa sen sist jag jobbade...ler...och varje dag jag gör så så har jag ROLIGT OCH SKOJ!  på senaste tiden funkar det VARJE dag...


HUR GÖR NI????

NOG ÄR VÄL ERAT LIV MER VÄRT ÄN ATT  varje dag stiga upp till nått ni inte ser fram emot???
Livet blir ju som du önskar bara du jobbar lite för det...
Alla har väl ett mål i livet.. på ett eller annat sätt!
Se bara till att inte tappa tråden ,,, blink,,,

Sov nu gott mina vänner tack för att ni faktiskt läser här.

Vem glömde SKÄGGET???

EN fin dag.....startades med blommor på bordet vid frukost...och sedan togs kaffet med i termos och nån extra mellis macka oxå....ler...  första vita smörgåsen på länge..då njuter man lite extra!
Och detta intogs med underbara familjen... i skogen!!





Såpbubblor roar både barn och hundar!  vi hade såå fint väder ute på tallhedarna...

Vi vuxna dricker vårat kaffe medans barnen leker runt och upptäcker det ena och det andra ..så rusar vovvarna runt runt ivriga på lek och badande och hoppande och busandes ...
Barnen lekte och stannade helt plötsligt upp och pratandes tittade dom på nått...och sen kommer Lukas och frågar oss      VEM HAR FASTNAT MED SKÄGGET I TRÄDET ????    ...LER...  drog en fin lösning om skogstomten ...blink...

HÄR HÄNGER SKÄGGET..



NOG är barnen öppna och fantasifulla...det är härligt!

Detta var en del av min morsdag <3

GOKVÄLL & GONATT

Har hunnit med så mycket idag....dagen har varit trevlig fast den inneburit massa jobb! Men skönt då man ser resultat.
Som en inte alls väntad kännsla så var det faktiskt skoj att täcka av jordgubbarna idag ...ler...  Hur gick det nu?? Jag och KUL....öhh haaahaa saknar faktiskt det lite grann...
Har haft en såndär saknads känsla av bådet det ena och det andra...ler.... men min stolthet släpper jag då inte på!!!!
Viktiga grejjer.....skrattar...

Undrar om ödet finns???

Få se...



SOV NU SÖTT!!


/ Hanne

GOD MORGON

Idag är en bra dag! 

Har en väldigt lång TO DO lista som ska averkas under 3 dagar!  mmm va skoj...ler...






                            


/ lilla jag

Daxs för mygg medel :)

Sitter och tittar ut på hästarna i hagen....för er som inte vet så har jag turen att ha allt nära omkring mej ..ler..
suttit och iaktagit mönstret och efter x-antal rullande & tumlande så sa det *bling* i min skalle...AHHaa  MYGGMEDEL DAX!

Dessa ljusa nätter är onödigt ljusa för sömnen är inte riktigt med... så jag har istället suttit och läst en massa bloggar och mat sidor och lite annat onödigt!
Ganska skön känsla då jag vet att strax är det semester...fast jag trivs på jobbet så har jag ju så mycket hemma att göra så det blir lite annat att drälla här istället för på ACTIC...fast nog lägger jag ner många timmar där ändå...tar aldrig semester ledigt från gymmet!

Åter tillbaks till dessa mygg!!  dom är riktigt stora!!  och många faktiskt!!! och det sägs att dem blir fler och till och med riktigt bauta mega mycket denna sommar! 
Kanske skulle ha en såndär grej som håller dom på avstånd..finns säkert nått vettigt på nätet...ler... en ny anledning till data sittande...voivoi...

skönt att dessa surrande inte hörs in ännu! 
Nu stupar jag strax så kramen så länge!!


/ Hanne

Nu går det bra ...

Jobbet börjar belöna sej... fast jag är väldigt självkritisk..ler.... det jag inte kan göra själv är inte värt att kunna...den kör jag ofta! kanske FÖR ofta! 
För engångs skull så är belöning en bra grej! 
Dagen har varit solig och fin....just så känns det nu .. ska nog njuta av den känslan hela dagen och kanske även nåra fler dagar..Bäst att ta för sej!!

Borde ha vilo dag idag från träningen...MEN NÄÄ det kan ni glömma ..ler... finns energin så måste den FÖRBRUKAS!!  blir ett pass idag ändå!

Och hungern den gör sej påmind hela tiden.....MAT mat mat i alla former...ooo ju mer insatt jag blir ju roligare är det!!
Måsta bara få bra tips på vilken mixer som ska köpas in...för smoothies ???    Vad tror ni?  sån där med kanna? storlek? märke? Färg kanske...det ä väl väldigt viktigt....!!!

För nu har jag gogoa resept på vitamin bomber i drickformat!
Allt som går att dricka är bra!  för sommaren är ju här strax!


Soliga kramar på er nu i kväll

Proteinplättar..

Tror fan jag blivit knäpp...heehee....startade med protein gröt till frukost..och inte nog med det så vart det proteinplättar tilll middag...med keso & lite sylt....mumma...

Hade även fint besök efter jobbet i form av min mammas bästa vännina från barndommens fina år!
Fotat en del bilder av mamma & även av Mamma och "fredde" som i min värld heter anders el antti..men dom sa visst fredde.. skoj där!
att sitta och höra lite om och runt mammas barndom var väldigt trevligt...lite så där spesiellt...hon hade ju som varit ung ännu idag om hon levt! HELT sjukt igentligen..hade varit skoj att få lära känna kicki litegrann innan hon gick till andra sidan.....men livet är skört och det får man inte glömma...säg alltid vad du känner för en dag är det för SENT!!!!!  och då finns inga chanser nå mera.
Är så glad att jag han lära känna uffe iallafall,,,ler,,, fast om det får det nog bli en annandag när jag känner för det...

Nu är det väl läge för nån bild va???

Först ut så bara måste jag säga att ...hon ser just ut som jag..ganska likt!
Börjar nog förstå varför folk kan komentera : du måste vara kickis dotter...el så blir det kors förhör uti vars jag kommer ifrån!



Ja sen hittade jag en fin bild på min mamma och Antti oxå ...ler..... ögonen är ju dannes kolla bara så ser ni!



Det var allt jag bjuder er på i kväll!

Kram

PC möte med lasse & jonas

Då var hösten spikad och klar,,,,,,not,,,,,,ler,, i stora hela har jag det färdigt i huvudet!
Men hur gick det med kosten??

Jo då förmiddagen gick kanon sen blev det en proteinbar endast till  middag och en jävla kanna kaffe hos Ia & heikki!
Fast kaffe är ju bra för FÖRBRÄNNINGEN...så det så!
Och så han jag med att träffa dom små grabbarna innan läggdax,, söta små,,, tror inte jag hade famnen tom en endaste gång,,,,men kom ju på hur fint det är med "stora" kidz...skönt att låna då man kan ge tillbaks ...ler

Har förutom mötet hunnit snacka MAT & TRÄNING & MASSA & MUSKLER.....både med den ena och den andra, jösses vad inspirerad man blir eller taggad som ni säger!

Tog hem en massa tips på nyttiga och goa smooties...i olika färger och smaker....Oxå fixat proteinpulver till mat och bakning...yippie!   Gissa om jag ska göra plättar! mums med keso och färska bär!
Kan ju bara inte bestämma mej om jag ska bygga el dieta....tappat - 3kg nu på 2,5 veckor....smärre chock då vågen bara stod på 46kg på morgonen...OCH det med en HELG full av onyttigheter både i fast Och flytande form!
Måste kanske höja intagen som nu ligger på 1700cal till 1800-1900!
Fast det e ju ganska trevligt att magen fått konturer och love handtagen är borta... ska köra på en el 2 veckor för å se vart hän det bär!

HAR DU INTE ÄTIT NYTTIG MAT INNAN SÅ TESTA !!!!!
gud så bra kroppen mår!!

Nå nu är huvudet slut och även kroppen! 

Dax att sova....nattinatti

Oj va kul....

Men sen får man lida...det känns idag faktiskt... träningen gick tungt men jag led igenom den ändå ;) med focus på att hålla mej fri från % iga gifter....skrattar...



Hemma hos sophia i min onepice..... halft som halft party klar..!! 
Jag och min KOFF...  dem sista på väldigt länge!!

Nu ska jag ut i skogen med min lilla son och vovvarna...innan jag ska så broccoli och rida hästar och ponnis...

Puss på er.

Hoppas ni har en lika bra start på veckan som jag!!

Skellefteå tur & retur

Varit hos bästa Sophia på en snabb visit och Partat...ler... vilket ställe det är skellefteå..nu har vi gjort det oxå ;)
Nog blir det Luleå nästa gång...HELT KLART....mohaahaaa.. nå skoj har vi haft ändå.

Men måste bara få säga att dom är lite annorlunda där...

Nu har jag äntligen kommit hem och en god middag är äten och nu lite kaffe på det!  sen blir det jobb här ute ett tag innan läggdags.

/ kramen

Men jojo..

Måste erkänna att jag sov hela halva vägen till och från Rovaniemi idag...vilket straffar sej nu!! Alla andra sover och vad gör jag då??  Inte sover jag ivartfall...ibland straffas man på direkten..garvar...
Fast då blev ju dom stackars hästarna ridna istället..ridbanan var blöt men nog gick det ändå,,hittade nån ny knapp på jerker idag...den knappen var bra...funderar på om den funkar varjegång hädanefter eller var detta en sån där "happy moment"
Nu är det ju strax helg...vilken jag ska tillbringa i SKELEFTEÅ!!  det rycktas om party......hiihii....och klackar och grejjer...bara en grej.....hur ska jag smuggla med alla PIRKA ölen på bussen...(och nä såna dricker inte jag) jag ska nog nöja mej med en koff eller 2...
Om jag nu skulle lägga mej och göra ett försök att sova ändå...medans det är lite mörkt...för nu blir det ju inte mörkt ju..bara lite skymning på nätterna!
Imorgon är det en ny dag och jag måste ju norka med den oxå. så då avrundar jag här!


/hanne


VILTMARKSMÄSSAN

Halva dagen och lite till har gått åt till att vara och kolla på mässan i rovaniemi...jakt & viltmark...sisådär intressant..lite för lite hundgrejs inga alls nästan..och så som det är på mässor...massa folk och massa krimskrams!
Lille man fick sina jakt byxor som han nu har landat i och är ute och jagar djur med i skogen tillsammans med kusinen...blink...

Själv ska jag göra nått så skoj som att klippa sticklingar....nice.....NOT...men ska det göras så är det bara att ta tag i skiten innan det är försent..nu är det enkelt och perfekt... hästarna väntar i hagen,,,och jag känner suget av att sitta upp i sadeln och ta en sväng på banan...fan att det är skoj när det går bra...den nya sadeln var perfekt!

Nä tiden rusar iväg som alltid!

/ Kramen på er

Natt hoppning :)

JAG & NETTAN & JANI  & LINNEA hoppade runt igår natt...
En bild som var suddig...men ändå ;)  bättre än inget..




Tur var väl det för idag regnar det ju IGEN!!
Får väl göra det bästa av situationen och hitte på nått skoj med barna ändå...ler...

/ Kramen


KVÄLLS MYS

Måste ju passa på då vi äntligen har en fin och varm kväll...




Medans barnen cycklar runt...

Så tränar jag med Izor...




Sen promenerade jag och barnen cycklade till lekparken...
Nu startar strax mitt nattskift...bara den lilla somnar så...stortjejen hon ska visst hoppa sin minsta ponny...kanske jag oxå tar nått skutt...FAST om jag tänker efter noga så dressyrar jag nog istället i min nya M&N sadel...ler..... det börjar bli stil på mej...hiihiii...ja och sen var ju jag bara en liten bit in i nattskiftet efter ridandet för sedan har jag några 1000 broccoli frön som skall sås ;)

Sov gott ni andra...puss

Ont i hälsenan..

vaknade och tog mej till jobbet,,, nu dagens första kaffe paus..har insett att jag förmodligen gjort nått skumt för jag har ont i hälsenan!!  ajjajj.. borde nog söka fram lite kylbalsam kanske på lunschen..

Idag har jag sjukt mycket att göra..jobbet tar lite väl mycket av min fritid idag..men det får jag nog leva med...
Imorgon är det VILTMARKSMÄSSA i Rovaniemi med fågelhundsuppvisning..gisses vad sugen jag är på att hämta lite inspiration...för att inte tala om FISKE & stug sug!   snart är midsommar här och fiske kläderna ska kombineras med snygga Jakt KLÄDER i sommar.. samtidigt som gården kräver sitt 100% iga arbete..

lite skönt att jani oxå jobbar hemma nu förtiden så jag inte behöver dra allt lass själv..för det är sjukt mycket all på engång!
spes då lenna bara finns som coach...
och jobb finns nu upp över öronen redan! gick en sväng med doggsen igår och innsåg allvaret!

Dagen har mycket framför sej nu så ha det bra...


Och glöm inte att TRÄNA...har du stressigt så GÅ TILL GYMMET och träna lite kort och intensivt---det mår du bra av!

SES PÅ ACTIC

 

 


Bråda dagar

tjingeling...jobbat och jobbat hemma och på jobbet...massa att fixa nu innan jag tar LEDIGT...just jag!!!  SKA ta mej till nånstans i helg drar på lördag och kommer söndag,,(ska fara och mysa)för nu behöver jag ladda batterierna innan säsongen startar på allvar!
Det blir en träningsfri helg! det var länge sedan.
Och en barn fri helg...och en hund fri helg .. och en fri helg på gott och ont! jag vet att jag får lida sen men va fan...heeehee..

Dagen Sommar är här vilket innebar att NU startar jag ODLINGEN!!!  idag blev de nån timme med jordskottning,,hade sällskap av sussu iallafall vilket var skoj annars hade nån timme blivit fler..ler...
Hade flyt och fick ponnys och hästar ridna -----jag slapp idag----  lovley.. ibland är det skönt att nån rider bra igenom dom...tack snälla för det!!

Träningen den däremot gick sisådär...trött antagligen fast jag ätit bra??!!  nå körde igenom iallafall,,viket är huvudsaken..eller så är det det nya uppläggat som känns konstigt ännu innan jag vänjer mej!

Nu tror jag min kudde väntar,, så nattinatti...

Ny träningsvecka

Fast jag känner lite stress för denna veckan är kortare än vanligt men FULL....
Och hur ska jag nu fixa alla matlådor?? utan massa halv fabrikat eller kolhydrater? och hur lyckas jag få ihop träningen nu då?
Träna 2 dagar vila 1 träna 2  så tror jag det får se ut på styrkan...medans cardion ska tillsättas på 2-3 pass...hoppsan hejsan

Idag vaknade jag IGEN innan klockan....min kost måste vara kanon då energin är på TOPP...

Var för 1a gången på IKEA igår och det som handlas skulle var slut!!!  vad i hela friden?? vänte tid 2 veckor!!!
shit ochså....


/ kaffelajinen nu.

Vilken dag

Kan ju börja med att berätta att jag  var så lessen igår,,vilket framgick av förra inlägget... och det var riktigt länge sedan .....natten var tung och faktiskt så känns det idag ännu...det är inte lätt när det är svårt!
Ibland skulle det vara så skönt att ta upp telefon jäveln och ringa och prata...men det var då och NU ÄR NU ! nog om det!

Idag har det varit en riktigt blåsig dag..typ så kepsen inte hölls FAST jag hade håret så där genom hålet där bak..va fan de nu heter...ler...
På häst fronten har det varit sjukt skoj...tror nog alla tyckte det idag...FÖR VI HAR HAFT BOMTRÄNING OCH HINDER!!  till och med jag hoppade nått skutt...och galoppade en snutt.... 
Har hittat tillbaks GASEN på finnhästen...förvisso lite rostig ännu men ack så mycket bättre! det rycktas om nån hopptävling på klubben här framöver,,vi får välan se vilka av stallets hästar som beger sej ditåt.....

Hade typ 3 bommar utmed hela ena långsidan,, fast inte helt rakt utan även typ efter kortsidan..sen gick det att komma på i trav el galopp....skoj ..pröva ska du se!!  bra lösgörande övning!

Izor har joinat mej i stallet idag och han är så duktig som ligger plats och väntar då jag kastar hö åt hästarna..för jag vill inte ha han kring benen på hästarna..ler... kan ju bli jobbigt!!

Nu kallar sömnen..

Måste bara för att erkänna att IDAG åkte jag dit...tog veckans 1 & sista fika!!! fast det var för kärlekens skull...min lilla lukas hade bakat rulltårta med mommo och kom sedan och hade kokat kaffe & bjöd på rulltårta..och vem snackar KOST OCH Kalorier med en 4åring...inte jag då ...blink...
Så det var värt det!!

/ gonatten

Fy

Känslan är hemsk,,,jag håller på att gå sönder,,jag vet att dagen kommer ,,,men varför gör det så jäkla ont ? luften gick ur mej totalt..svårt att riktigt veta hur jag ska hantera det...nu rinner tårarna...håller de borta under dagarna med massa att göra, att inte gå dit och se är det lättaste....Men hur moget är det då...Att fly är ännu lättare ...ÖNSKAR att jag hade möjligheten till det...Skulle nog sitta fint med nån att prata med...Livet är så himmla skört...och kort,, och orättvist....
Mitt  i den fina dagen så rasade inte allt, men tillräckligt för att få mej ur balance..

Nä ska samla kraft att sova för dagen blir inte bättre än så här :)

LÖRDAG

Suttit och kollat lite mat info... planerat helgens mat...pust & stön... men jag tror jag vet vad som ska handlas!

Resultatet av min ändring av kosten i veckan har blivit en riktigt pigg jag..ler... hela huset städat ORDENTLIG frulle intagen.. hundarna fått en morgon prommis och sen då ??

JO NU HÄMTAS LITE MAT ÅT HÄSTARNA!!  endast det bästa är gott nog ;)

Solen lyser idag vilket gör allt så mycket trevligare...



/ tjing


FREDAG....

Oj vad skönt fredag igen...men av erfarenhet så vet jag att helgen är slut innan den startade och nästa vecka är likadan...
Det rycktas om att plasten skall på i kväll...tjolahopp..det görs inte i en handvändning jag hinner nog värma bastun unertiden ;) undertiden...heehe och tro då inte att jag slipper undan för det Gör jag INTE..

Har cycklat till och från jobbet 3 dagar denna vecka... gud så skönt... sparar på miljön..på bilen .. på kontot..och har fått kvalitets tid med min dotter som oxå cycklat till skolan..ler... det har varit givande.. hon har bra med benmuskler den tjejen då hon cycklar med fart fast det är motvind..

Just för sakens skull så har jag tränat LITE BEN ... endast 3 övningar.. marklyft..benspark...utfall.... 35min

Kosten har hamnat i big NO..NO..   för jag svepte just en tacos dock med skal..fast jag tror att även skalet var big NO..No .. läste till min förtvivlan kcal mängden på 100 g.... måste läsa lite vad majsmjöl igentligen är.. det enda som fick + är nog..köttfärsen och keso!!

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen ute på gården..med stall pyssel och plastläggning...(om rycktet stämmer )




/ kramen på er

En bra dag...

Har insett att jag inte räcker till riktigt...HUR SKA JAG HINNA???  så himlans mycket nu.. jag försöker prioritera men det jag helst vill ligger lägnst ner :(
Plasten på växthuset MÅSTE upp... änn så är det sånt jag inte kan själv...fast nu håller inte " det JAG inte kan själv" är inte värt att kunna...nått jag annars kör ständigt och jämt..
Jag måste så frön..
Jag måste få mitt kök klart
jag har massor av ACTIC jobb innan SOMMAREN
MÖTEN HIT & DIT.... luleå bland annat..lite firma grejs..
Jag måste jobba på Jordgubbslandet...MASSOR..
Jag måste FIXA HÄR & DÄR...

Ingen risk att inte ha nått att göra...ler....

Planerar en Champange tripp till .......det ni...  åker lör morg kommer sön kväll :)  lovar bilder sedan,,,fast inget innan....jag ska BUSA!!!

Fast allt detta så har jag haft en bra dag idag :)

Det bästa till sist..

Livet på landet

Här har det  blivit bråda dagar.....plasten ska på växthuset och jorden skall hämtas.. och kubas..och fröna ska sås....och så har vi en liten som tar ALL tid nu och som behöver en famn att sitta i,,så lite svårt är det faktiskt att hinna med...hästarna ska ridas och höet e strax slut...shit denna tid är det inte bra! men jag brukar dock kunna trolla...fast nått år så har vi KÖRT 8mil enkelväg för mat åt hästarna...heehee...

Köket är oxå halv klart fast på den bra sidan ..jag lagar mat igen!!  denna vecka har gått super bra,,nästan..eller det var fel ord..jag har lyckats att äta mellisar och proteiner och nyttigheter!
Och vad gör det????

JO!

Fan vad pigg jag är,,har hunnit massa lite extra och inga toppar och dalar i blodsockret...FAST det finns nån som köpt skit hem...
den har fått ligga i lådan! och i frysen!
Bytte bort min glass igår ;) för lillen VÄGRADE duscha för han trodde det skulle göra ont på vattkopporna...så jag mutade han med min glass!  hade ju inte ändå tänkt äta den,,,så!

Annars då?? 

Blött och sandigt..och damsugaren går strax av sej själv käns det som...sanden täcker varje golv yta...och direkt det är klart så ska vovvarna ut och pissa sen är det likadant..
Börjar se lite grönt ute på söder väggen under mammas köksfönster,,så jag ska nog norpa lite till kaninen idag...ler

/ Hanne

Vattkoppor..

VOI fan oxå.... lillen har åkt på vattenkoppor el vad det nu heter...stackars barn....vi är hemma och kurerar!!
Typiskt nu då jag haft häcken full ....

Och så klart lyser solen ute och det hade vart ett perfekt väder att rida sej lite...ska nog ta och kasta på mej kläderna så rider jag när gubben kommer för att äta lunch!  SMART VA???    ler

Nu börjar det krypa innanför skinet på mej..min hemma kring TO Do lista skulle nog fylla minst 3st med jobb i typ 3dagar nu, och ju mer sol desto mer jobb!!  är det nu nån som vet varför jag älskar SNÖ!!!  hihiih
Som man bäddar...heter det...fast det är mitt liv och jag trivs bra som det är ..

Kolhydrat abstinenssen suger REDAN!!  hur i helvette gör ni som tävlar i fittness?????   LER fundersamt..va fasen andra dagen??

Idag kanske blir en bra dag iallafall för det bestämde jag nyss!



/ Puss 

MAT & TRÄNING

SHIT oxå...dagen rusade iväg utan skit i magen ...ler... stolt jag kan bli då!  Nu jäklar!!

Frukosten bestod av hemkokt svartvinbärssaft givetvis varm...och då mor gjort det så innehåller den inge mycket socker.
Ja och så 3st smörgåsar med leverpastej... minus där då det var polarmacka ..ler
Mellis: Kaffe
Lunch: kållåda gjord på vitkål, Köttfärs , keso....mums med hemkokt lingonsylt..

Mellis :Äpple & kaffe & Vichy citrus

Middag: tonfisk sallad med lite pennepasta ( nyckelhåls märkt) & keso

Efter träning: Proteiner


Tränade Sent idag :)

Körde BEN !!

Uppvärmning crosstreiner 5 min + 5min rodd
liggande baksida lår 3x 10
abduction 3x 15
Utfall 3x 10
knäböj 3 x 12
Djupa breda ben böj med hantel 2x max

Så det var mitt starta veckan pass....ha de gött nu!!

Stall fritt....

TJOLAHOPP... idag har äran att vara häst fri ...ler... gu så skönt..för jag har ändå varit mer eller mindre i stallet hela helgen!


Det är säker NÅN av er som läser som har BARN ...och nu undrar jag!

HUR gör ni? jag är nog lite väl hönsig... Hon ville cyckla till skolan idag...gissa 5 gr om jag vågade släppa iväg henne..
4km men va fasen det är ju bilar oxå vägar som ska korsas..svårt det här...ler

SÅ HUR GÖR NI????

Idag börjar min avgiftning....får huvudvärk av bara tanken....stackars mina nära och kära!
Ska uppdatera om träning och kosten sedan...ler...

Nu ska jag fixa min deklaration...inte alls sent inte...

/ta vara på dagen nu

ÅRETS första LÖSHOPPNING

Att det regnade hela dagen igår spelade ingen roll....för har man bestämt sej så har man...ler....





Detta är GUTTEN.... ASSÅ + 32 år gammal....kolla språnget...ler...han gillar hoppa!!



Musse hoppar 70 ....duktiga kille





Samanlagt så hoppades 6 av stallets 8a hästar... vad skoj det var..och som om inte det räckte så var jag på barn ridning med zizzi sen...13st kidz som ville rida i regnet...det var söta Disa som fyllde år...ja vad gör man inte för dom små..ler..

Annars har helgen rusat iväg skit dåligt väder och ingen träning( lat)
Hundarna har ju fått sina rundor....nu börjar man ju kunna vara i skogen med hundbörjorna så nu startar väl det kuliga..

/ puss

Tråkiga nyheter.

Såg att tant Anna har gått bort....  Hon som bjöd på välling då jag var liten...ler.... det kommer jag ihåg.....minns även stövarna som fanns i lägenheten..och fortfarande då jag fick barn så gav hon pressenter..  det gör ont att veta att andra är ledsna...livet kryper en så nära då,, att faktiskt livet är till låns. Att det gäller att leva som alla dagar vorde dom sista. njuta av varje sekund.  Att välja vägar och vänner och sånt som faktiskt är VÄRT att lägga energi på!


SÅ idag ska jag ta vara på DAGEN och njuta...börjar med ett hus som har invaderats av små stökiga virvelvindar som skrattar och lämnar efter sej saker så man får hoppa fram..ler...
Alla leksaker har använts på en och samma gång..men vad gör väl det? INGET... fast nu var det rummet så stökigt så dom önskade att gå ut istället så då hinner jag dit och fixa undertiden.....så kan dom börja om från början igen...för hur skoj är det inte att leka i ny städat rum??


OCH Sedan var planerna att LÖSHOPPA hästarna i dag!!!!!!
Det blir premiär..bara gutten och pandis som får avstå pga ålder och skada...ler



/ kram till den som vill ha den


OJ vilken dag

På gott och ont öppnade jag mejlen,,,,shit oxå... sökte en skola till hösten och blev antagen..det kommer att bli tufft!! Den går på distans och resor blir det ganska långt! vilken tur att jag inte hoppade på PT utbildningen jag fick erbjudande om,,, FÖR jag hade GLÖMMT att jag sökt denna oxå...Det finns en mening med ALLT.
Har ju minne som en guldfisk..ler..

Idag har jag hunnit med MASSA .....  städa, longera 3xponnys rida i djupsnön...plumsade... jobba.. töma skräp på tippen ja allt möjligt.

TRÄNA HAN JAG OXÅ!! extra peppad efter jag räknat hur många kalorier som åkt ner med kaffet...hiihhii...i 13g kexschoklad finns 66,3 g KALORIER... fan oxå...blink.... 198 kal .....hoppsan.... men pappad som tusan körde jag :

15min stepp på högt tempo typ 11an

följt av bröst & triseps 30min tog det.

sittande bänk press i maskin
en variant av sittande flyes i cabel
och hantelpress på boll (lite balans oxå)

Dips
pusch downs
och en stående variant av triseps

Nöjd glad svettig åkte jag hem....för att sova en blund för att sen ÄNTLIGEN få åka till mitt härliga jobb!!

Fridens på er

socker koma

Helt självförvållat...lör 60år kalas...sön Emma kalas...mån valborg...ler...idag voivoi.... Öhh hello bruden!!

Nu tänker jag starta med kosten...undrar hur många gr  jag får äta upp detta...hiihiii

Men trots min "dåliga" kost så har jag tränat mej in i g-star jeansen vilka annars inte brukar fungera förutom efter graviditeten och amningen då jag tappat allt vad som heter muskler..så  nått bra ändå!

Resten av denna kväll ska jag vara i mitt STALL och mysa med ponnys / hästarna...för dom ska RIDAS el jobbas iallafall!!!   allihopa!

Dottern  & hennes kompis gav sej redan ut för att ta hand om lilla ZIZZI ....hiihii....ponnyn som just nu bråkas och trilskas på alla ridbara fronter! Här om dagen så tror jag hon stegrade minst 3 gr då nettan skulle galoppera....ler...  ska nog filma lite nåndag så hon får se sin egen ridning lite...kan ju bara skoj om några år!



Trvlig 1a maj på er

RSS 2.0