körde skoda felicia till stallet :)

BIG SMILE...... kändes som jag satt i ett smörpaket..så liten så vinglig...
Har iallafall ridit Alex..herregud vad mer smak det ger att få ett HELT ridhus för sej själv ;) tyst och STERLIT RENT i sallet!!   jag bara ÄLSKAR DET!!

Han en snabbis förbi på hööks för att plocka med mej stigbyglar & läder till sadeln så att jag kan rida "spöket"..

Huset var empty när jag kom....tydligen har resten farit och lekt nånstanns då fadern drog och träna/dyka dubbel pass antar jag!

Gissa vad jag gör då????? vad hade ni gjort....soffan maybe?? nehee  inte hanne inte!!!!!

SSSSSSSSTTTTalllet next!  skiter i blåsten och det dåliga vädret tar min grep ihanden och skottar skit ändå :) och tar nog en tripp upp i sadeln oxå på nån av dom 2 kanske!!

Undra om det finns nån annan som ska på julfest i piteå på lördag????


// Kramen

50´c

Tjohej....... 50´c visar bilmätaren..... måste jag tillägga att en ny bil jävel önskas!!!!

För er som tror jag lever i en guldsked kryddad med tur och sovande på rosa MOLN.....(dra en svart säck över huvudet...va)
VISSA TROR DET!!!!!!!!!!!  Less man blir

Jag jobbar för HELVETTE... jag har framtids drömmar och en tro på framtiden... Allt jag någonsin drömt om kommer nån dag bara man vågar tro på sej själv... En dröm Ett MÅL.... vägen dit kan vara på många sätt...


Så-------------- ta FÖRST och sopa utanför din EGEN dörr innan ni kollar på min !

Och snackar du bakom ryggen på mej så spelar det ingen roll, då vet jag att jag FAKTISKT är ett steg före dej----eller hur!! ???



UNDERBARA DAG!!

Ska för övrigt rida i det varma ridhuset istället för ute i blåsten :)  med min finne!!

/ puss på er

FLYTTAD HÄST- MINUS 1 HEMMA

TJOHO... endera kallt som fan el regn... jag blir tokig!!
Flyttade finnen till tuula idag och fick mej en ridlektion oxå!  ohh vad kul att rida i ridhuset! synd bara att jag har så mycket skit att göra så jag inte hinner rida där VARJE dag :) jobb och julfester osv... sa jag att årets julfest bär av till piteå havs bad på lör.. hoppas på god mat och en skön SÄNG!!
BARNEN HAR börjat fixa och dona inför julen,, önske listor planeras och förhoppningarna är INTE alls stora....ler... skoter hund häst osv....själv önskar jag nog bara ett RIDHUS... dyster jul de kommer att bli...blink blink...


MAN SKA INTE RADERA DET FÖRFLUTNA--- MAN SKA LEVA I NUET--- MEN MAN SKA VARA MODIG MED FRAMTIDEN---


// Natti natti

Nya rum :)

Äntligen.............. Kidzen har flyttat in i sina rum, gud vad skönt!!  äntligen har jag kunnat städa!
Saknat att få ha snyggt och rent...
Helgen har flytit fram helt okej... fast har inte kunnat föra finnen till finland ännu då trailern inte hade vinter däck!
Nå kanske nytt försök i veckan!





inte en topp bild men svart & vitt blev det. Nu åkte rosa & lila bort



pojkens blev lime grönt och lite blått och valnötsbrunt golv med gardenia färg på väggarna :)

nöjd & glad mamma!!


Fast inge jul stök ännu....vet att det bordes men jag vill inte! finns ju ingen snö ju!

// puss


Dagen gick snabbt

Tja.... har hunnit TRÄNA... de ni inte vad jag brukar på HELGEN men idag hade jag känslan.. det blev ett axel & bröst pass...och lite väl lång upp värmning! 20 min löpband.. fastnade i en hård diskution om haparandas tillväxt eller ej! på gränsen grejjen :)   vad tycker ni???? sak kommunen med i det projektet eller??

Sitter nu på kvällen och fixar lite naglar och njuter av tystnaden... imorgon ska jag föra min finska över till sitt hemland & där ska vi förhoppningsvis bli lite snyggare att titta på...ler.... vi ska rida under full koncentration ett par v framåt! svettas redan!!  shit pomfritt....... må...

Dagen har varit jätte blåsig och inge kul alls det var lovat klass ett varning på blåsten...men det sket jag i och idag har alla hästar som vilar i mina händer blivit ridna! Jag äger nämligen en pannlampa ;)


// puss mina bästa

Hade lust att avliva DEN!!

Snacka om att Den låg risigt till när den ringde(telefonlarmet).....sen kom jag ju på det! Fan upp och hoppa simhallen next!
Tjoho........ alla små sov så sött! ååå ville ju oxå! fast strax smög det en såndär okej känsla....väck moffa så han kan kila över för barnvaktning ett par tim.... ja och så ska min "lilla" vovve ut å göra sitt.... hon väntar valpar :) 
va snygga dom kommer att bli!!
En tik ska jag behålla..... och en tik är tingad :) av min kära bror! (lyckades få han att inse att som jägare finns bara ETT RÄTT!!!  klainer munsterländer) ................ler ..................
Ja och det viktigaste det är FREDAG hela dagen lång!
För mej innebär det ute BASTU!!
Och sen RIDNING!!
MYYS!!


// tat lugnt & ta hand om varandra





och go natt :)

hem kommen från jobb!!  jo tack!!

7 tim hemma sedan.................... back to work!






/ jaja natt då ♥

GO MORGON ALLA FINA

Upp och hoppa då..... nu har det blivit ljust ute så då är det dax att ta på sej och släppa ut dom 4benta, ville inte ut och lämna lillprinsen inne då han inte kan titta ut från fönstret och se mamma!


min lill shettis ♥ såå söt så fort man mockar sjulet så kommer hon och rullar :)


Nä lite kaffe sen ut..

//  lilla jag

regn den 23 dec??? vad händer!

Herre gud...snö vars finns du??
blött bara svart och regn.... fy fabian!! jag vill ha vitt vitt ludet puder snö... men lyssnar man på dom som tror sej veta så spår dom visst en mild vinter! då går väl folk runt med nån ny slags influensa istället!

Veckan som gått eller hitantills har varit kanon på trännings fronten :) har mer energi över då det inte behövs ridas så många heppor..eller rättare sagt INGA alls i detta skit väder. bara välja blank i el regn...less jag bli...!!

Nå dubbel pass på måndag : RYGG 35min 3x rodd 3x chins brett grepp 3x ryggresning 3x drag till bröstet +2x en bonus  sedan DYKTRÄNING med snorkel och cyklop 60min jäkligt kul!

TISDAG- BEN yippi 15min stepp 3xben spark 3x baksida lår ligande 3x abbdominal 3x ben press( nytt rekord ) 3 x raka marklyft (lite stretshing om inge annat ) sammanlagt 60min

ONSDAG - 20 uppvärmning cross/rodd sedan ett sjukt bra arm pass....ler... det känns ännu 4tim senare!!


Slängde ihop lite go`mat som stod av hemgjorda biffar och tsatsiki & klyftpotatisar...nu blev jag så tung i ruuumpan..orka mocka stallet ännu(tack linnea för dom som var klara ) ja borde ju rida oxå men vill inte frysa runt i regnet!! Dessutom e min lilla febrig och kinkig...

Nåja.. här blottade jag hela min hittills gångna vecka varsågod :)

// kram då

Energi sökes

Oj vad tröttis man kan vara....mina små barn har gått till skolan och dagis. Själv sitter jag och kippar efter mer energi. Borde hitta energi för att ta tag i dagen :) men det var ju så myys att sitta här i sovrummet vid min nya arbetsbänk och kika ut genom fönstret, dessutom blir det ljusare hela tiden :)

Just fan.......äh måste stiga upp... och koka kaffe åt gubben( läs mej själv ..ler..)  Han sku iväg med hunden till kalix för röntgen av vovven för att se hur MÅNGA hundar det är eller om hon blivit FET!!
Blir kul att se

                                1+1= ?????


// lilla jag

snön jävlas :)

Den kommer sen försvinner den lika fort....ler.... känslan oxå.. älskar snö den får en att bli så där GLAD...igår trillade det ner snö när jag red sista hästen på kvällen. men nu på morgonen då jag vaknade så är det lika svart igen...Får väl vänta ett tag till på att den ska behaga att stanna.

Måndag idag!! ny arbetsvecka... denna vecka ska jag finnas på jobbet HELA veckan. förra veckan var det ju massa annat skoj! bröllop spa mat vin vänner dop....ja jag han med mycket!
Men sen sprang verkligheten ikapp mej...ler....

Vad gör ni i veckan??


// Hanne

snööö ... bara lite men den värmer

Hmmm myys på er.... snöööö jag bara älskar det! inte många korn som trillat men va fan..känslan är där direkt! jag blir så kär !!!  snööö jag vill ha meraaa!!


bild från förra vintern.. givetvis tagen uppe på häst ryggen ...ler!!


Snart snart.....

Förresten så vill jag nog hinna få upp rundkorallen först?? tror inte jag hinner...vi får se!!


// kramiz


Jobb måndag & fredag

Tänk om man kunde ha såna här arbetsveckor ALLTID!! nåå alltid nått att sträva efter... Träningen är ju den som blitt lidande :)

Back home & verkligheten har redan knackat på axeln..... jobb jobb mer jobb och häst häst mera hästar.
Fy fan tänks det nu------- MEN i love it-----------------  det är mitt liv!!  jag gör aldrig nått jag INTE vill! eller nått jag ångrar!

Var en snabb sväng till luleå igår och Hälsade på ute på hertsön...oj vilka söta busungar ;) sedan fick jag en halvt mardrömslikt bilresa HEM... voivoi... bara för att jag är FART rädd!!

bra för idag!


// hanne

Hemma !!!

Nå är det härligt att komma hem!
Dom 4benta,,,,,,,,,, hur i hela friden kan man leva i stockholm? stress och denna yta? huhhh men jag blev en erfarenhet rikare...en som jag gått kunnat klara mej utan. (För den gör så ont)
Vi har iallafall varit på BRÖLLOP!  Bott på spa HOTELL i värsta sviten givetvis :) vigseln gick på några vackra minuter då det var borgeligt. sedan var det lite dö tid som vi strosade runt och kikadeögade.
Kvällen var det 3 rätters middag med campange och allt annat man kan tänka sej...ler....
Hade en riktigt trevlig tripp! och en riktigt rolig servitör....gjorde små tabbar hela tiden,, dock bara sånt som underhöll....kan man inte svenska så är det givetvis godkännt ändå med dom tabbarna...Hela Gänget tyckte han var stört skön så....

Nu trodde ni att jag finns på jobbet imorgon... men pilutta er,,,,jag har annat för mej imorgon oxå!!
Fast det e hemligt! ♥

// lilla jag

bröllops fix !!

Här fixas naglar och prövas kläder...i morgon blir det en tripp till den stora staden för BRÖLLOP!
TJO HEJ jag har problem,,,,med klädval!.............ler...............konstigt va?

Efter mycket övervägande så blir det iallafall inte kläning...då mina är FÖR utmanande eller för piffiga eller nått annat!!
Får bli en korsett & blingbling jeans !!   As snyggt!!

Idag har jag lekt fisk.....och dykt runt i bassängen upp och ner...heeheee Död fisk.. och annat skoj som man gör i vattnet.. dykt 25meter ... spelat memory på botten..attans va småbarnen ä snabba där nere.
Vatten ä härligt ! Simma e kul!

Nu kvälls krubb och packning och allt annat innan trippen ner :)

// Natti natti

Underbar förmiddag :)

Dagen har kännts mycket lättare idag... kanske för det fina ridturen på morgonen !!
Jag sa för dryga 2år sedan att ALEXEI var "billig" som fan & stod på gränsen av att ge "UPP"...antingen det eller satsa!!
Han var så BLOND man bara kan bli...ler... kunde inge hästspråk alls & vi 2 benta, oss sket han fullständigt i!



Snygg som få att titta på,,,men Så här såg det ut när jag skulle ha fast KRÄKET i hagen...sprang och sprang och ännnu mera spring...

OCH nu IDAG!! 
Jag ÄR så STOLT!!!  jag hade bra sällskap av Daniel(ej min bror) som red Jerker....började med cyckelvägen(där ledde jag för säkerhets skull) och sedan runt johanssons rundan....skritt trav & GALOPP jämsides UTAN att nån av hästarna drog på eller inte ville stanna eller nått dom inte sku göra!
Fatta grusväg full galopp total kontroll och brevid varandra..WOWDI shit fan va skoj.
Han är nog inte till salu nå mera....i allafall inte under 40.000kr.......ler.....

Och IKEA....där hittade jag ett FYND!! ni får se sen då det e klart :) ska bli ett skrivbord/databord/arbetsbord!!

Nu ropar sängen på mej & och jag kommer att somna med ett leende och vakna med ett oxå!

2011 11 11 tur dag pratade nån om...

Tur ?????  vars köper man det???..  Har nog aldrig haft tur... skicklighet ÄR en annan 5!...........ler.......


Dagen har gått fast jag mer eller mindre haft grus under ögonlocken... och den där brinnande känslan och klumpen i halsen!
Det finns väl nått som säger att " det som inte dödar det stärker "
Nog om det!

Helgen har inte ens startat och det känns som den passerat....ingen aning vars jag hittar all "negativitet" nu..
Har så jag skulle kunna ge bort utifall det är nån som är allt för glad!

Kom in för att äta lite middag och skall sedan ta en snabb kaffe och fortsätta ut i stallet för att STÄDA åt goppedi!
Imorgon startar projekt RUNDKORALL sanden klar nu bara stolppa ner och planka upp!(mina "bara" )
Corallen skall sedan 4v framåt vara pandoras sjukhage! och kanske lite inspiration åt jani att röra på sin del av kusen...innan jag lägger vantarna på han och flyttar eländet utomlands för ORDENTLIG träning av mej & han!

NU KAFFE KOPPEN OCH UT I MÖRKRET!!


//PUSS

JÄVLA SKIT DAG!!

Jag har grinat mer eller mindre idag... fy tusan vad jobbigt!!
Allt bara rann ur mej......och när jag väl trodde att det lagt sej kom posten!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN SATANS helvette!!

Om man aldrig når botten så hur i helvete kommer man då upp????

trött lessen förtvivlad & Arg & besviken.. INGEN BRA KOMBINATION,,, det tar på krafterna....sedan har jag ett stort val att göra och det snabbt.
Hur jag än väljer blir det fel.... Antingen blir jag & mina nära besvikna eller bara mina nära!
INGET LÄTT VAL DÄR!


LIVET ÄR FULLT AV ÖVERRASKNINGAR.


kANSKE KANSKE MED LITE TUR SÅ hålls jag flytande ett tag.
det är skört detta



Kramiz

kliniken next... :(

Tja då var den dagen här fast jag trodde det skulle gå bra! ...en smula less i mitt öga....
Jag vågar inte sätta igång pandora innan jag ulltrat för att kika om hon har ont i senan eller nå annat. risken är ju att hon sätts igång för snabbt och vi faller och får starta änn värre! sen.

Första riktigt hårda skit vädret på ridbanan var idag... änn mer less i ögat!

Lika dra nått svart över huvudet för nu går allt!! åt fanders..
Har även tänkt lite extra på mina vänner som har det jobbigt nu ♥.




              

// kramiz

moromoro..

Uppe med tuppen...eller INNAN heehee!

Frukosten i magen och nu skall hästarna ut! har endel att ta tag i ...ska fara med r och kika på målarfärg och lite sånt idag! sedan borde ju hästarna ridas oxå :)

Det blir nog en fini päivä idag! solen har redan visat sej från sin bästa sida så där rosaaktig kl 6,45 redan..
Så idag blir nog en bra dag!



// ha en  bra dag

Men va fan...

Klockrent...igen...!!! Helgen regnade bort.javisst...men nu då??  helvetes piss.. när jag ska jobba så e det bättre väder än på många dagar...ler..
Jag har iallafall fått as mycket fixat under de dåliga vädret i helg!
DASSET fick tavlor...snyggt!!!




Detta är alltså stall toan!!

Är inne i en svartvit period nu..ALLT e SVART /VITT...puss

vädret är inte det myysigaste

TJING
halva helgen gått redan..och snart jobb igen ;) positivt tänk iallafall då veckorna tränas bra! helgen ids jag faktiskt inte! tiden räcker inte & inspirationen brukar jag medvetet lämna kvar på jobbet :)

Dagen har disat(läs blöttregn)bort....4 av 6hästar har ridits så det är bra.. Jag har varit på rantten oxå i 2 svängar..asså folk e ju knäppa.. JUL handlar (tror ja) snacka om folk ÖVERALLt!! Ni sku ha sett IKEA parkeringen idag! fy tusan..fast var ju dit en snabb sväng på kvällen innan stängnings dax....Har ju fixat as snygga TOA TAVLOR till stall toan...heeheee...kommer nån bild senare för nu orkar jag inte ta och lyfta mitt arsle ur soffan!

här har det fixat och donats en massa med all röra i alla olika rum!
Kyl & frys är på sin plats äntligen! och pojkens rum skall snarast målas ..


Härligt att alltid ha nått att GÖRA!!

// puss & natt


sauna time

TJA::::!!! 


Läget??  ALLA kusar ridna ikväll! dessutom har jag haft BASTU kväll med dom roligaste..!!  haaahaa



OCH en och annan long drink ;)  hiihii

// natti natti puss

bilder

Longerade den gammla 32åringen han har blivit SÅÅ pigg nu!


Denna var från i tisdags
Idag har jag ridit på han ;)

Sen försökte jag ta en  bild på musse fast han har ju ben som en symaskin så de var ej lätt :)



lill tjockisen....fast han har redan tappat lite...bra&skönt både för han och mej!

Jo och så har jag ridit jerker idag oxå!! det var ju toppen undelag på banan & kanon fint VÄDER!!

// Nu in i simhallen!

1a November

Tjoho vad tiden rusar iväg... ingen snö än tack och lov! känns som om jag inte riktigt ännu vill ha den :) hösten är ju fin och även om det förvisso alltid är blött så..nå det finns värre än det!
Var min dag att slänga ut mina 4benta vänner idag....ooo vad dom e mysiga när dom gnäggar gomorgon varje dag!!
INNE i huset låter det inte alls så varje dag...blink blink...gissa vem ?? !!

Dagen startar givetvis med en proteinrik frukost och sedan ska nog 1 el 2 pizzor fixas för ugnen så jag har nått att käka på jobbet till middag.
Skulle behöva nån som älskade laga mat !! som orkar laga och dona i köket!! så det ALLTID fanns nått gott att äta givetvis med proteiner och inge skit mat :)


Visste ni att broccoli har mer c-vitamin än appelsiner!!

// lilla jag

RSS 2.0