vaken :)

Sitter och undrar varför iallsinadar man måste ha dålig syn?? glasögon på vintern!! det är då ingen bra historia....dom är förvisso snygga och man slipper sminka sej så mycket (det gör jag dock ändå inte) men hade kunnat vara EN BRA anledning till glasögon.. nu känns det mest som om det är linser som gäller resterande av den kalla årstiden. För att gå in och ut i stallet är ju hopplöst i kylan och med glasögon...jag blir mer blind än någonsin,,,och gissa hur många ggr jag springer in å ut genom dörren?! minst 100gr per dag! och då immar brillorna igen vid varje gr...grrgrrr LASER kanske vorde en ide?! vem vet.
Jag har smyg startat med träningen nu..det är svårt som bara den att inte köra förhårt....ändå har jag träningsvärk i ben/rumpan från mån ...känningar i rygg från tisdagens träning och igår körde jag axlar/triseps...och det smyger väl på i morgon...ler...underbart!!!
Jag har "LITE" att fixa denna vecka och hela HELGEN inkluderar att få ihop allt..så som mitt schema ligger så får jag ev en liten viloförmiddag i soffan NÄSTA söndag....bara 10dagar bort!
Nu ska stallets hästar ut! och jag ska ta vid marktjänsten där ute i kylan...yey!!
Ha de bra nu kram från mej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0