Sommar ;)

Nu kan jag med glädje säga att sommaren är här...hiihii... Äntligen så behöver jag inte JOBBA 150% ..för nu går jag ner på nästan halvtid,,eller hur jag nu ska säga. visst inte finns det då nån tid till att sova eller bara vara. för jobb har jag tillräckligt  :)
Nu kommer jag bara att skifta om lite & jobba mer med hästarna



Det blir mer lektioner & mer ridning för egen del.

Förutom det så läggs så mycket jag orkar & ids på

jordgubbar.......     

                         
          & på  
Broccoli



Givetvis blir det även TRÄNING!!!



Så imorgon har vi redan  1a juni!!  Det går så himlades fort..snart är det dax att åka till kiruna och koppla av, att stå och kasta vid älvkanten och vara insmetad i mygg olja e ju för underbart..
Det är så lugnt och fridfullt...ler lite.. kan inte glömma känslan den gången då jag stod på stenen baki stugan(en liten bit bort & uppåt mot bron) Var fast besluten av att jag går inte hem innan jag har fått en fisk....
Står lite så där lugnt och tänker,,, har ju då även ruskigt bra FANTASI och hoppades att jag inte skulle behöva se nån björn.( vi hade suttit och pratat om just björnar i stugområdet) Rätt som det var så brakade det till och VÄRDENS plask upp från älven steg en REN!!!  med stora horn... ♥ at stannade och jag höll på å dö...:)
Snabbt kollade jag av älven för att kolla vad som fått renen att simma över forsen,, hittade ingen björn iallafall och tänkte att jag fiskar vidare.... plötsligt ser jag en ren till i vattnet .. men då det är så strömt där så följde den ju med strömmen neråt MOT mej....Kom inte på annat än att ställa mej och skrika & tjoa ;)  nåväl den steg upp ur älven ca 6meter från mej och travade iväg...  Jag slutade fiska då!!!   GICK HEM!!! 
Hade ingen lust att vänta på tredje gången gillt... ler...

// kram & puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0