HANNE PÅ ICA-MAXI OCH HANDLAR ;)

JAHA,,, HUR SKA JAG LYCKAS  BERÄTTA DETTA DÅ??   :)     Ni vet fredags trött,,,,, hanne i ett nötskal!  kalla det stressad eller varför inte bara KORT & GOTT---- BORTGJORD!!


Slutade 13 som vanligt, då bara 1 bil rullar för tillfället så hämtade jani mej, körde vidare till skolan plockade upp dottern & kompisen. --vidare till dagis hämta lilla L och sen det vanliga HANDLA PÅ ICA NÅTT SNABBT,,,,  NI SOM KÄNNER MEJ vet ju att jag har tids schema att passa   ;)
IN I BUTIKEN ! HELA BILEN GIVETVIS !! uppmanar kidzen att nu handlas det endast mat & fredags glass!  jani bestämmer att lilla L nog får sitta i vagnen så går det fortast,,,  sen är han ju bara 3 år, och lite trottsig så mamma får inte köra vagnen, okej jag köper det på engång tar tag i sidan på vagnen och handlandet e igång!  hinner innanför grindarna och flickorna e borta,,,,, hmm ,, oki   vi går jag surrar väl som vanligt.... Ser att flickorna är vid leksakerna,  vi går vidare ,,    TROR JAG!!  SLÄPPTE NOG VAGNENS SIDA ETT ÖGONBLICK     ;)
Jani såg ju oxå flickorna och stannar han oxå.......

JAG TAR TAG I SIDAN BABBLAR PÅ OCH HJÄLPER TILL ATT DRA VAGNEN,, tycker för en sekund att det inte känns som att jani  & lukas lyssnar/ svarar på tilltalet!    VÄNDER MEJ OM!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHIT  FAN ÅHH NEEJ!!!!   

ETT PAR VAGNAR BAKOM GÅR JANI OCH SKRATTAR HEJDLÖST!!!!   JAG gick och pratade med nån finsk medelålders man!!!!! dragandes i sidan på hans vagn.....      

Fråga inte hur jag lyckades dra iväg med FEL VAGN & FEL GUBBE!!!     

                                                       (och vad fan sa han inget för????   asså gubben!! )


HÖLL ALLVARLIGT PÅ ATT SJUNKA GENOM GOLVET!!

JAJA.... DAGENS HANNE


Om jag nu bortser ( läs redan förträngt) från det så har dagen varit bra på alla sätt och vis ♥  riktigt bra och här sitter en glad tjej!!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Fin blogg, hur mår du? :D



Till dig med häst: Anmäl dig gärna till våran hot or not.

Skicka din bild till: [email protected]

2011-02-05 @ 14:35:53
URL: http://rilfarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0