tisdag hela dagen

Hoppsan... ibland undrar jag hur man använder hjärnan,,,, inte mitt fel !!

Trött är förnamnet :) valparna vågar jag knappt släppa ur blicken,,,några av valpisarna ökar sjukt mycket i vikt nu fast då sover dom längre medans dom små ääter tills dom somnar och kör igång igen..kanske hinner dom ikapp ändå..kan ju tänka att dom stora blir som sumobrottare och inte hinner fram till tiken lika snabbt sen som dom mindre,,el vad vet jag har faktiskt INGEN aning då detta valpande är 1a gången för mej..Fast 5 valpar ÄR mycket jobbigare än att ha " barn ett heltidsjobb(120%) och ha stallet fullt i hästar Och ponnysar!!

Vad gör ni idag??

Var och träna med KORPEN igår på BODY PUMP :) gick bra... ännu ingen jätte värk fast den kanske dyker upp här senare mot kvällen!!

Julklapparna.....åhhh jag varken vill eller ids...för egendel så klarar jag mej utan detta!! Men då var det ju för mina KIDZ skull..jo jag kommer att fixa JUL åt dom! vi gör våra traditioner som att äta julegröt till frukost och sedan ALLA hjälpa till i stallet och sen sela/sadla hästar och ponnisar....vi brukar ju vara 4-6stycken på rid/släd turen sen,,,FAST det ibland varit så kallt som -28grader. Efter det så har det varit dusch och iväg till mor & far föräldrar!!! men INTE i ÅR!!!
JAG SKA vara HEMMA!! rida ,mysa, spela med barnen, värma ute bastu och ÄTA HEMMA!!
Tomten hittar nog till oss ändå ...ler...


// stor Kram till den som vill ha den :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0