Äventyr

Att planera dagen är i vanliga fall LÄTT.. men idag så har jag ett litet tjurigt barn som tyvärr inte vill nått, allt är fel.....bara för att han är ett "tungmungi monster" tuggummi menar han!    Men mamman vill inte att han startar dagen med tuggummi så jag sa nää...då bröt äventyret ut,,,hur ska jag nu få tyst på han när han låter som ett åskmoln....Det börjar bli temperament i grabben,,,,vilket mamman inte gillar alls,,...

Har ett helt broccoli land som väntar på att bli skördat...red förbi i går kväll och såg att det fanns klara...bäst att hämta in dom :)

Hade tänkt åka till KIRUNA idag men,,,,men,,,, för mycket jobb här hemma. så det får bli en tripp i september istället..känns inte värst kul...men ALLT här hemma verkar bara så JÄTTE mycket så det e lika att starta med att fixa till det!
Dessutom så har ju tyvärr helg ridningarna för barnen blivit inställda endel så... lika att vara hemma!  Men det suger ska ni veta.....nu då det är så där lite mörkt på natten/kvällen och man får ha ljus och mys..fast ioförsej så är det så i sept oxå :)

NU KAFFE TAJM OCH SEDAN BROCCOLI SKÖRD

// spark i rumpan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0