En rubrik skapar förväntningar

Det är strax ett nytt år.. 2016 är snart slut!

Det har inte varit nått lätt år..
Det mesta har gått emot mej☺️ 
Allt jag försökt har strulat ihop och sammanlagt har jag nog mer missöden än någonsin i bagaget!
Började med ett bilköp ... Nöjd är jag väl ,,, men när batteriet är tomt en nära stund efter köpet...då blir man irriterad 😁 när sedan bilen inte går igenom besiktningen pga en nyckel som saknas.. Då blir jag lycklig (not)
När den ska besiktigas o jag får köra runt i ett akvarium(min bild på en yeti )
Och när den ska sommarskos.. Och nyckeln till låsmuttern är sönder,, & jag betalar minst en förmögenhet för att bara få bort dem...& ännu mer för att däcken som följde..var 08:as påhitt...  Av vinterdäck.. Alla vet väl att allrounddäck är piss hala här uppe i norr....jag skodde den med brodd!!!! Det var lika dyrt som flera jäkla hotellnätter inkluderat champagne ....😧 
Just ja sen fick jag juh fel info om dragvikten på bilen så hej bara vad allt flyter fint nu...
Sen ville min treiler ha vinterskor &brodd... & jag känner att det inte passar sej att köra På stål fälgar. Så ytterligare en miljon på aluminium fälgar.... Dem gillar mej på den firman.. Han ser alltid så glad ut när jag kommer 😅? Undrar varför.. Han ser nog bakom mina skitiga självgående ridkläder! 
Sen passade någon på att gå över till andra sidan.. Jotjena vilket val!
Många långa vakna nätter ...
Någonstans där tappade jag fotfästet .. Men då kom det en intressant historia som slutar i rätten.. Den ska jag berätta om i detalj... & sälja till expressen & aftonbladet!! Blir För Långt nu!
Efter det så funderar jag På vad livet har För mening när allt går så trögt?
Ja 5st maskiner havererade inom
3månader ...  & på det en länsstyrelse som inte kan odling.. Att jag även där var tvungen att visa vad jag kan och inte...allt tar sån sjuk energi 😖 
Så idag när jag körde förbi skylten så hade jag bara lust att kliva ur och lägga ner den... Jag hade lust att bara där och då ta beslutet av att lägga av lägga ner!!
Vända blad och lyfta blicken och följa med på resan bortanför mitt allt!
Min värld är ju bara det.. Det är ju bara där.. Liksom en självklarhet ..& inte mer än det.!
Klockan går och jag kan inte låta bli att undra varför!
Många gr så är karman med och allt eftersom saker sker så kommer jag på att allt redan för varnats fast ur en liten annan vinkel. Jag stannar inte upp o frågar .. Jag bara accepterar och så blir det vad det blir inte som jag tänkt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0