SJUK!!!!

Legat och sovit hela dagen och hela kvällen igår....åkte på Kräksjukan.....Fyy finns inga ord för hur man mår dagen efter....orken är noll och jag bara är,,,helst i lugn och ro...
Barnen har ju dragits med de hela veckan så det var nog inte så konstigt ändå..

Tyvärr  så skiner solen ute och jag hade mer än gärna varit i solen idag....ler.... men tyvärr så orkar jag inte det..
Mina häst vänner är på tävlingar och kurser..jag tittar med spänning på klockan för att kunna ringa och höra hur det gick....emma skulle ge sej på galoppbyten...huvvaligen,,och linnea i boden på islands kurs.....åhh jag vill oxå!!!
Nå det var nån som sa kicki kurs...ler.... Det är väl dax att jag tar tag i alex kanske...ler stort...kan ju bara tänka mej hur kul det ska/kommer att se ut....nåja man måste starta nånstanns ;)


/ kram från soff botten

Dagen räddad...

Tänk vad SHOPPING kan vara bra för själen....blink.... hittade lite vår kläder idag....Nu måste jag bara hitta nått svart stort linne att ha på den svarta toppen....för det är bara en tubtopp...och jag mistänker att det har jag blivit för gammal för att glida runt i.......LER.....



Annars är allt bra ...not.... energin i botten...och träningen blev inte av idag ( ännu iallafall) måste ta en powernapp..



/ tack för titten ;)

ohhh neej.....

BOR i ett kråkslott,,,, finns det nått bättre än att komma hem efter ett helt UNDERBART arbetspass....som avslutades med ett rejält ben pass... längtade hem till dusch och till säng--just som jag kom hem och blir informerad av att vi INTE har en fungerande dusch......shit pomfritt!!   och det säger du nu typ! What.....inser även att så sent så,,,,, bara glöm duschen.....perkeles skit... packar väskan och tar det på jobbet i morgon bitti...ler

Körde:

15min stepp
2x max på ben sparken
2x max på ben pressen
2x 12 utfall

med högt tempo ingen vila.....slut som få!

avslutade med MAGE.....

Kort men intensivt ---gillas skarpt---

/ kramen

Och sjukan fortsätter...

Tjohoo vad jag gillar läget!....NOT....  sjuka kidz är inget att leka med...blink..blink..

Jag har bokat ridning för Nina jägare-lindvall från gransätragård. tanken var att min Netta skulle rida oxå fast nu är hon sjuk så jag får rida själv istället...går ju bra det oxå!  Fast jag hoppas på att jag är hypokondriker för jag känner mej inte 100 idag...men fan heller att JAG ska bli sjuk. finns inte  i min tid eller på min todo lista...ler
HÄr sku ju tränas och bli FITT och må bra ju...ler....




Trevlig onsdags kväll på er

2 sjuka barn

Ojj vad hjälplös jag känner mej med 2 sjuklingar hemma.... lillebror har haft magsjuka och storasyster är så där krasslig så bara för att inte smitta nån stannade hon hemma :)

Alla hundar vill ut på lång promenad,,så jag testar lösa detta på nått sätt...ler....
Tur man har filmer och tv hemma för just såna här dagar så behöver barnen verkligen ha att göra..DS funkar oxå..ler
Annars är jag mer för att barnen ska vara aktiva och röra på sej helst UTE ...så som vi gjorde då vi var barn...vi HÄRJADE sönder grannarna...glömmer nog aldrig då vi blev JAGADE av en ICKET glad bybo...ler jag får nog berätta det en dag .......om jag törrs!!  kan man bli åtalad för nått så här på äldre dagar??  allt under 18 år är väl preskiberat???? annars kan  jag nog inte berätta om mina hyss....inte för inte att jag blev kallad Ronja Rövardotter som barn......

Och smart har jag nog alltid varit för INTE är det då jag som åkt dit på dummheterna inte...ler... sorry alla mina barndoms vänner....jag hade nått som kallades FLYT....ler....  nu vrider ni er nog på stolen...ni vet vilka det gäller!  Så himlades kul vi hade då !!

Nu en kopp kaffe och starta dagens   "to do lista"

Måste bara tillägga att jag VUXIT UPP...LER...

/ kramen

Lunch skidor

Var ut med vovvarna på lunch skidor...ler... 30 min på skaren....skönt så länge den bär!

Han e så söt lilla IZOR



Sitter man fint så kanske det kommer en gobit..

Dom ser ju nästan lika stora ut som Dinan nu...



Kikar man långt fram mellan träden  så ser man mitt gula hus längst upp till höger..

/ hanne

Finns det nått jobbigare

Då startade veckan med att vabba,,,,lillen mår dåligt haft feber...så jag bänkar mej hemma och stressar över jobbet som väntar som jag inte kan göra nått åt hemifrån....

Dom små monstrena bara växer och växer...kastade ut dom i stallet ett litet tag för att härja av sej...ler för det behövs många gånger om dagen...och nu då allt är kaos så är det säkrare i stallet..
Jag saknar mitt kök....det skulle vara skönt att få laga mat och baka och fixa och trixa...Fast dit är det LÄNGE ännu..

Jag väntar och väntar....tror nog jag får be en bön eller 2...ler

Nu är våren på gång och redan nu har broccoli fröna kommit,,,så snart är det jobb igen  fast på nått sätt saknar man det nu mot våren,,,men frågar nån i sept då hatar jag allt som har med fälten att göra...blink..




snart så måste jag starta med allt kring detta :)

/ Kramen

Men gomorgon sverige :)

Det var just inatt som man skulle flytta fram klockan :) och tror ni jag kom ihog det på morgonen?? nee inte hanne inte...tyckte det var konstigt att valpisarna bara sov och inte väckte oss som dom brukar! 
Det ser ut att bli en riktigt fin dag  som kanske ger lite extra fräknar i ansiktet...ler...såå snyggt...NOT!  fast allt kan jag ju inte styra över även om jag vill!

Ska på nått sätt ta mej igenom en så skitig och dammig vardag som just nu hälsar på här hos oss...murk och tvi...halva köksgolvet är upp rivet och det är nog mest troligt DAMM överalllt......ler inget alls åt det...
En mur som ska målas i köket..och 4tim stall inkluderat egen ridning och mockning och ridlektioner.. ett el 2 barn rum som borde få sej en omgång! sen har jag som slla andra en BOTTENLÖS tvätt korg..Och sedan skall Hundbörjorna oxå få sin träning...tur dom e små och att det räcker att träna 5min åt gången...


Det är stor skilldnad på dom 2 valparna vi behöll...Flinga är en typisk tjej ..hiihii..hon är snabb och lyssnar aktivt..stanna komandot sitt fungerar nu på kortare avstånd.. hon apporterar oxå kortare bitar!

IZOR är typiskt killig... lite flummig....ser ut att kunna bli en super apporterings kille då han verkar kunna apportera hur mycket som helst...men hit är segt..eller trög han sätter sej på fläcken,,,men då man ropar in han så sitter han kvar och ser ut som lille färdinand  och medditerar och ser helt enkelt ut att inte förstå...blink...typiskt killar då va?? 

Nä nu ska väl morgon kaffet in så ser vi om det  inte går lite lättare att starta dagen sedan...LER

Ps: mitt lilla hjärta har feber!  så han har en inne dag idag,,,medans stor hjärtat ska åka skidor med mormor!

HELG

Tjing...tiden rusar och skoj har vi ....blink blink....
Inte mycket till uppdatering för det är så mycket nu...ler..
Åkt slalom iallafall med kidzen i pulinkki ski idag...så kul!!  fast lill hjärtat har feber nu...så synd om honom ,,inte skoj då han är liten ännu..(.för mej är han liten!)

Stora kramen till er

Puss

Fredag .....och lite att ta tillbaks

FAN oxå...ska jag inte lära mej att min tur inte håller...oavsett om jag tror det!

Den LILLA gammla vatten skadan,,,,,,!"#¤%&/().....jo den VAR INTE så liten,,,,och jag ÄLSKAR stökigt hus!!

Snart bokar jag och mina 2 små roll en helg någonstans  vars vi kan vara en HELG....typ piteå havs bad el boden nordpolen....SJÄLV!!!!!  annars blir ju inget klart!

Strömmen klipptes görra helgen..pga slarv....lite dålig koll typ på vars vad leder..fyyyfan!!  så strömmen är borta i nettans rum... Denna vecka var inte min vecka!

Nå detta är säkert bara små saker,,finns dom som har det värre...ler...

Ska snoka lite bland mina favvo bloggar och sedan gå och lägga mej! det är ju helg då får man SOVA!!

Imorgon bär det av till svanstein för lite slalom...om vädret tillåter!

Sitter med ett telefon nummer sedan en tid tillbaks....men vågar jag ringa?? tungt,,,, saningen gör ont,,, ytan är lätt att hålla men då den brister,,,,,,,är det ingen lek någe mer.........

/ kram

Glädje

Ibland köper man nog leksaker alldeles i onödan till sina barn.....för det är dom VÄRDA..eller hur!
Så gör jag och så gör nog alla andra...ler...
Frågan är ju sedan bara HUR mycket kommer dom till användning?  För ibland kan dom som kännas helt onödigt inköpta..eftersom det endast var nyhetens behag ....ler
Men just denna RALLY MOPPE...den ni....den  rullar i ur och skur från 06.00- 21.00 gärna ännu längre..ler
Den låter just som en riktig moppe...ibland burrrar den fram ibland puttrar den ibland hoppar den och gösses amalia vad den ANVÄNDS!  han börjar till och med bli för stor och ändå så körs den nonstop!
DETTA KALLAR JAG BRA INKÖP!  eller så inte..hiihhii
Vi har nämligen trägolv....som vid det här laget inte ser så snygga ut efter allt slaidande...slidande..el slamrande el vad det nu heter! oftast hörs bara kolla kolla... sen mullrar det till och dom har nog gjort både en och 2 vurpor...tur vi BOR stort!





Fast nog har jag börjat fundera om inte det är dax för en tripp till leksaks äffären...ler...

Denna har ju 3 hjul...kanske en med 2 istället...ler....tänk om vi hade haft sådana när vi var barn...hiihii...
Vi lekte minsan ute..så det så..!

/ KRAMEN

Ibland blir det bra ändå ...

Äntligen har jag lite flyt....





Så här glad e jag!!!

Visade sej vara en gammal vattenskada som inte var några större problem....ler...lätt fix bara ...no big deal!

Samla krafterna nu.....halva veckan har gått!!  hur står det till på träningsfronten ??

jag ska köra lite RYGG idag tror jag !!

/ha de

Vilken dag

Det kan vara både tufft och kul på jobbet ibland...tur som att vi jobbar kanon bra ihop jag och min kolega...ler...

Träningsvärken gör sej påmind varje litet steg jag tar...king ...eller så Inte...
Så jag hoppade träningen idag...........
Lite rodd och cyckel bara ca 25min + senior vatten gymnastiken på 45 min.


FAST jag han MED ATT RIDA 3st Hästar innan JOBBET!!  i kanon fint väder och skit bra galopp underlag!! 
så gissa vad jag gjorde...ler...   min finne e ju såå mysig att galoppera fram och tillbaks där på vägen...och jag som tänkt sälja han,,,just som han blir bättre och bättre....undrar hur länge jag ser tjusningen i dessa ÖK jag köper? dom som skenar runt och beter sej som fan!!  vad är det som gör dom intressanta???
Så säljs dom när dom beter sej som en häst ska göra!!!!   ler.....  jag e väl inte som alla andra!

Nu väntar sängen för några timmars sömn...

Imorgon väntar jag på..................ANTIcIMEX......el hur man nu stavar till det....ids inte förklara mer!!
MIN FUCKING JÄVLA OTUR!!!!!!!

Thats life.....man får vad man förtjänar!!!!!!!!!!

/ KRAMEN


Godmorgon :)

Frukosten i magen.......då är det bara att ta tag i dagen då .....ler......
Tung träningsvärk....inte efter pumpen utan antagligen efter mitt BEN pass i söndax....huvva va myysigt!

Nu kaffe med ♥




/ ha en bra dag

Måndag och ny vecka :)

Startade dagen med att rida igenom JERKER.....såå mysigt och kanon fin på slutet blev ca 55min, på slutet hängde även sussu & nalle på!

God fortsättning på veckan mina Vänner ....ler...

Jag har iallafall haft en kanon bra start !!

 

/ Tack för att ni läser


Veckans träning

Har haft en kulig vecka gällande träningen.....STARK starkare ännu lättare...svett &  pust.....skönt som bara den när det flyter och faktiskt ÄR skit kul och när tiden inte räcker och jag skulle kunna köra hur tungt som helst och hur mycket som helst....har ätit bra med mat sovit kanon och låtit bli att stressa....allt det gör GOTT...




Har suktat efter nya träningskläder från BETTER BODIES....
Ska nog klicka hem lite nytt

I måndags tränade jag
bröst & triseps

Tisdag: skidor 5km (45+55min vatten gympa)

Onsdag: Baksida ben + mage

Torsdag : framsida mest på Axlar & biseps

Fredag : Rygg baksida axel

Lördag : VILODAG :)


Hur går det med träningen?? passa på och starta nu det är inte försent... sommaren är här snart :)

En dag i mitt liv

Startade med städning ,,,,,jo frukost först givetvis.
Sen slöt sanna upp och vi tog tag i stallet, för att bara påpeka min Otur så blåste det upp och kom snö just som vi skulle rida...ler...  nåja vi red ändå ca 35min, sen bar det av in igen för att fixa & trixa ihop en någolunda lunch, som till syvene och sist inte blev den bästa på näringsbiten men stillade hungern....ibland får man tumma på kosten....fixade även middagen klar.

Startade lite för tidigt resan mot jobbet på ACTIC för att hinna dra ett träningspass innan jobbet startade..det blev ett bröst & biseps pass med 15minuters löpning till uppvärmning och lite mage som bonus på slutet..
Det gjorde gott det....

Tog sedan den vanliga repan genom alla sopkorgar och piffade till innan det var dax att öppna badet  :) där var det en easyday,,,inget konstigt idag inte...skönt för engångskull,,,,el jo en liten hjärtinfarkt var på g innan jag insåg att det ingen fara var...ler....dessa kidz...ler   gäller att ha tungan rätt i mun då.....herregud dom bara lekte! blink.....inge snällt att hoppa ut på 2meters djup när jag tror att dom inte kan simma....heehee  jag lär mej aldrig.

Dagen avslutades med ytterligare städ, denna gång omklädningsrum och bastun....allt ska skrubbas!
Han även snacka lite träning med en kund och ge lite tips på träningspass och lite nya magövningar.

Sen kom jag nu till det sista på dagen.....VARVA ner....shit.. svåraste av allt fast det väntas en halv lång natt för att vakna och åka tillbaka och tjänstgöra den sista dagen innan jag tar helg.

Tack för att ni orkar läsa


dessa hundar ;)

Herregud vilka monster ....... jisses amalia...ler......vart som LITE less och tog med mej flocken på deras (valpisarnas) första skogstur!!!!!    Mysigt att stanna och se vart dom drar och vad som tar uppmärksammheten i skogen...fast tok svårt att få nån bild!

Jag på skidor givetvis då skogen är täckt av snööööö och ännu mera snöö... undra när man kan lägga första spåret?
Nåja det är nästa problem..

Dom har redan avvecklat lite kläder en väska en boll av lillkillen...ja det slutar nog inte ännu ;) men en ny bur som är rymm FRI!!!! och EGNA tuggisar och massa lek löser nog det problemet..


detta är på hemväg så då står flinga still nån sekund



skaren håller för hundarna ännu..lite tyngre sen i skogen


VACKRA DINA


Det var lite om gårdagen...

Idag ska jag rida nån häst och ev nån ponny......sedan lite jobbmys i simhallen.....
HEJ KOM OCH BADA VETJA:........

/tack för att ni läser

Är huvudet dumt .....

Åhh hej å håå......

Snacka om sliten brud ;) tjing...pling.... tänk om jag tänkt till innan...blink...

INNAN JAG :

Red 3 ponnysar i storm( 3 riktigt pigga med mycket dansande ) överlevde allafall..
Åkte lite över 5 km skidor ( med as bakhala skidor) tog mej fram på ren armstyrka
Körde 40min Seniorvattengymnastik ( hoppade runt på kanten i 30 graders simhalls värme )
AQUABIKE PASS 55MIN  med samma värme....

Borde jag ju kunnat räkna ut hur kroppen känns efter det ...ler







Finns på ACTIC fram till 16 ifall nån vill TRÄNA MED MEJ......

/ Hanne

HUND BÖRJOR :)

NÅTT ATT kika på.......




Flinga hittade jag i bolibompa stolen här en dag ;) försökte kvickt hoppa ner...



IZOR 

här tränas passitivitet...inte nått alls....gick så bra så..när vi hittade filtar att mysa med :)



/ sköt er


Sol ute sol inne ;)

Slocknade redan kl 20.00 igår med lill hjärtat...så tröttis var jag..älskar att sova ;)
fan det är det bästa som finns.....och det är väl mitt sätt att ta igen mej...vem orkar sitta framför dumburken? inte jag ...eller...jo det händer.fast då ska det vara nått riktigt bra!
Kom tidigt till jobbet & innsåg av snacket att tydligen är MELODIFESTIVALEN över.....ler...Nu vet ni som jämt frågar hur jag hinner och orkar med ALLT....vad och vars jag lägger MIN energi!
Finns ingen orsak att kasta bort den på onödigt tjafs... DESSUTOM så ger hästarna & träningarna väldigt mycket energi...ler.... 

Träningen är inte bara JOBBIGT ...det ska vara rena döden för att få resultat...fast det var ju en annan femma..
hur som helst...det tar vi en annan dag!!



// hanne

Tack för igår ;)

Underbart väder igår...han göra hur mycket som helst....startade dagen med att socialträna hundarna då vi satt och kollade på westernträningar ....med jonna gullberg!  shit va sugen jag blev på rida dårå...ler... fast lite träning hade jag velat med innan kusr för henne då passen var så pass dyra så man skulle fått äta nudlar resten av månaden...blink.blink...

Var dit idag oxå på morgonen....morgon kaffe och lite surr och givetvis var dom små monstrerna med på träning idag var det passiv...inte göra nått bara ligga snällt och titta.....oooo va jobbigt!
Hemma har då även Flinga visat sej från den bästa sidan....sitta i nettas bolibompa stol....och suktade även på att komma upp i sängen..tog en bild av hon då jag kom  på henne...den kommer senare  :)

Har slängt ihop en gratäng i ungnen som sedan skall ätas till lunch med rostbiff...mums!  värsta kocken e jag ..hiihiii...

Nu ut och rida igenom alex åtminstonde.....så sugen att galoppa ut på ängarna fast liiite vääääl mycke snö ännu...

/ Kramen

Luleå & bus

Tjohej ...gårdagen bestod i att lulla runt i luleå....LEOS lekland...Häst & Fritid...som förövrigt hade sjukt bra REA! upp till 70% .....WOW... lite smått och gott inhandlades där....slog på stort och köpte en hov TÅNG & en NY rasp!!  yihooo bordes typ inhandlats för 3år sedan...ler....

Men Den STORA anledningen till trippen i luleå var.....en hund leverans...av lilla AIK...
Det kändes riktigt bra....och den är hos en bra grabb..ska bli intressant att följa hans upptåg med den lilla.




Nog om det gårdagen var bra ...ler

IDAG SKA JAG VARA MED VÄNNER OCH BEKANTA.........ska fara till ryttarna &kolla på WESTERN Jaana kullberg tror jag hon hette...ska hämta inspiration!

Stora kramen

slalom......

Dagens roadtripp och vi hamnade i ötå i ruskola backen.... skit skoj att min lillkille oxå åkte slalom..


Myysigt att vi snart kan åka ut i dom stora backarna......


lill hjärtat på slalom 1a gången på egna ben .....ler



Båda  älskade barnen ....

/  kram på er

tjhooo hej

Slapp dag på nått sätt ändå ;)  ändå har jag många järn i elden.....Har vissa grejjer som tar min energi nu..klarar inte riktigt att stänga av,,,även om jag borde sluta tänka!
Barnen har haft sportlov redan 3dagar och jag har knappt varit närvarande...vilket är tråkigt.. men det för att jag jobbat!
Imorgon har jag bestämt att jag är värd en dag semmester...och därför har jag fixat vikarie!  Jag ska nog åka med mina små till pulinkki ski om vädret tilllåter det...annars blir det nog kalix el luleå och lite shopping el ögonshopping...blink...

missade lektionen för nina idag, då hon kom så tidigt  och jag jobbade...fast nästa gång ska vi vara med..ihelg blir det att följa western träningarna på klubben...och kanske hämta lite inspiration..och köpa några kaffekoppar och go fika .....några av deltagarna stallar upp sina hästar hos oss på gården...tur jag inte behöver skämas över mitt stall...ler & njuter....den BÄSTA investering jag någonsin gjort  jag älskar att gå omkring i stallkläder och pyssla där ute i stallet,,,tyvärr så har det blivit oftare att jag måste in för att jag har nån tid att passa...det är igentligen helt sjukt,,, hur.. säg 4 timmar LÄTT springer iväg bara av att dona lite på egenhand där ute...
EN HELT UNDERBAR HOBBIE sommalla borde testa..det är balsam för själen och huvudet och hela kropp & knopp..

/ ahhaaii

Kaos......

Det är just så som rubriken ....jäklar...ett steg fram 4bak... tro fn inte jag någonsin flyter fram utan att måsta jobba arslet av mej för att fixa ,,,bara det enklaste lilla.

Förkylningen är tillbaks...eller allergin..spelar ingen roll,, el rock´nroll kanske...det som inte dödar härdar...stämmer det ?? dom säger så iallafall.

Stora beslut på gång nu...hur gör jag rätt eller varför blir det fel, hur jag änn vrider på mej? Min tur sammarbetar inte alls...kan den ha tagit semester? och isåfall HUR LÄNGE... den lämnade iallafall ingen ledighetsansökan,,,heller ingen uppsägning(tur det) ...... hoppas innerligt att den knackar på axeln innan kvällen,, för strax blir jag tokig...ler...

Hemma är det nån form av köks renoverig på g...orkar inte bry mej...blink... tycker det funkar bra ändå....varför ändra på gammalt??  ..hahaaa... menar nog ändå inte riktigt så fast tungt är det att ha matvarorna i lådor & backar på golv och bänkar!

Hur mår du?? 


/ kramen

Så tyst...

SPORTLOVS vecka i Haparanda.....sände över mitt lilla hjärta till mormor i hopp om att dom går/åker till sportbutiken och köper längdskidor ...ler...just sånt har man mormor & morfar till...ler...
Sen skulle hon åka till salmis för skidåkning och dylikt så henne ser jag nog först i morgon !!

Jag har själv HÄST/PONNY sportlovs mys med barn i stallet i morgon kl 9-12..vi blir ett glatt gäng som ska myysa med hästarna... ja och fika så klart! hoppas solen kikar fram så vi kan sola lite.


Var odräglig i går kväll och lät resten av famlijen veta vad jag kände.....för tycker jag nått så säger jag det! orkar inte med massa gidder utan sov som en stock totalt utvilad efter det...ibland är det SKÖNT att få leva om!! och som vanligt så behövdes det....skäller absolut inte utan orsak. är dock heller inte långsint.

Så till rubriken,,det var så sjukt tyst idag när jag vaknade???vad händer.kikade på klockan 08.00.öhhh tyst?? valparna? var tvungen att stiga upp och kika in i köket jo där låg hela bunten och sov..fast då blev det liv i dom,,jag han ju nästan bli rädd av tystnaden!! har glömt hur tyst det var innan valpisarna..hiihii

Allt jag hade på hjärtat just nu.

/ puss

Träningsegot...

Tja.. startade morgonen med 2km promenad med valparna och Dina.. fodrade hästarna och kastade ut dom..
Sen var det En tripp på SKIDOR som gällde...offroad...mitt i ingenstans i skogen utan spår vilket ger bra med träning..

Nu har solen gjort sitt och det är inte alls så kallt nå mer så nu är det stall som gäller .




En av dagens bilder som togs på mej...

Helgen går för fort känns det som, har så mycket ännu som jag skulle vilja göra...fast energin försvann lite när jag klev in genom dörren hem..just den där känslan av att inte varit hemma idag...men som sagt det är MITT LIV...inget nytt! för jag gör just så som jag vill och som jag mår bra av..
Ska nog ta med min lilltjej ut i stallet och rida hästar på löpande band..kanske vill lilla lukas oxå rida :)

Kramen

Den gammla goda tiden..

Dagen har varit  full av sol och solstrålar...på alla sätt....barnen har lekt mest hela dagen med lite olika vänner..vi var till tossa och åkte slalom igen,, det är bäst att träna nu så jag kan åka med dom till pullinki ski senare i veckan.
Eller om jag ska vara helt ärlig så åkte jag inte slalom bara rattkälke eller heter det bob eller är bob ett namn,,,ler ,,, ingen jäklar aning.....skit idet snabbt går det iallafall....ungefär som på den gammla goda tiden då vi åkte ner från toppstugan i ruskolabackeni ötå,, på eller i plastkassar....tvi vad snabbt det gick då ,,,,blinkblink..

Jo just ja nu spårade jag ut igen.., jag var med dom små monstrena oxå....


IZOR



AIK


AIK

Ja detta var några av dagens bilder......

ANNARS HAR JAG FAKTISKT RIDIT 2STORA HÄSTAR IDAG!! och det gick bra utan problem bara ridbanan som har hunnit driva igen och inte alls är 20m bred utan typ 15 istället... vilket gör att det känns som att man bara svänger...fast  inte vågar man slunga med traktor nu för då blir det nog svin halt...aldrig nöjd känns det som.
Nu sängen....


Puss och sov gott

FEBER VABBAR MED LILLEN...

Efter över 12tim jobb igår så känns det hyfsat skönt att vabba med lillhjärtat....fast jag ska dra mej till jobbet sen när fadern har anlänt hem då jag antar att han ej jobbar full dag för han har natt....och kom från jobb igår oxå kring midnatt....fyy vad vi jobbar ;)

Det mullrar och dånar ute...dock ingen åska el så utan bara TAKRAS.....det är plusgrader....gillas inte...inte av mej iallafall.
Det blir så halt att rida.. fast kanske borde jag ta fram skoterkläderna och damma av både dom och skotern..nääähinner inte leka.
Träningen har slirat oxå i veckan pga för mycket jobb..så jag som i vanliga fall planerar in vila helgerna(vila från jobb och träning) får masa mej dit ändå fre lör & sön...nån som vill träna och ha sällskap ?? hör av er så kör vi,,,jag e taggad som bara den då jag känner mej stark nu...och då är det UNDERdunderBART att träna.

 

En bild från gårdagens jobb...el ett par timmar av den långa dagen.

/ tack för att ni läser



Underbart...

TOLV TIMMAR JOBB....klart som fan jag inte är trött ...blinkblink,

Har levererat idag!!  tjohoo
kanske kanske inte......ler......

Börjar få kalla fötter..... plåtning på söndag....helvete oxå! kanske skulle ta en eller ett par deciliter %haltigt innan så det blir finfint!  att jag går och lovar.....Jag kan nog inte säga NEJ!!  el jo faktiskt,,det har hänt.. fast då kan jag ju ångra mej och det gör ONT...haahaa... voivoi





Har bara 3st små vovvar kvar hemma nu...äntligen...andas ut,,,räknat till tio... samla krafter sommaren ä på g!
ska lägga ut nån bild på IZOR & FLINGA som blir kvar hos oss...måste bara bråka klart om vilken som blir min..ler...livet är svårt ibland...andra gånger as lätt!!
Verkligheten har kommit nära många gånger.....och den är svartare än svart..den smyger på..tur som fan att jag kan simma( då håller jag mej flytande)
Sorry..... lite väl mycke info bara!!!!!!   men ibland känns det bara just så och då är det så!
Det som inte dödar HÄRDAR...

Det var allt jag hade på hjärtat idag ;)
PUSS


RSS 2.0