När allt rinner över...

Jag och svåra val....inge bra ...facit borde jag ha.. Eller kanske spå tant? eller vad som helst som berättar vägen...sommaren kommer med stormsteg...denna tiden på året är den bästa(säger dem) fast det är för mej den jobbigaste av hela j-a året.
Natt sömnen är inge lång alls en stor klump bara....
Jag vet att jag borde gjort ett helt annat val---för flera år sedan--- kanske inte varit bättre men hjärtat hade varit lättare idag...det är jag säker på!
Antagligen kommer det följa mej resten av livet ..men vet du, det är det värt <3
Just nu går all focus på att bara klara sommaren....antagligen med nöd och näppe..kommer att bli tufft..många minnen många frågor utan svar...åhh.... varför just nu...det är inte shysst...
Det är svårt att mista nån man gillar...men lika svårt att dela med den man gillar... och många gånger försent!
 
 
För att göra nått kul så har vi åkt slalom med dom små idag.....hej va kul...tömkörde lilla Lukas i slalombacken,,han är så duktig på att stå på skidorna.. och mäkta kul jag hade för att det inte bara går att tömköra hästar .. blink..
och att jag kan hitta hästiga saker i en slalombacke.... plus till mej !  då känner jag att jag inte är allt för långt hemifrån.  Och för er som inte vet vad tömköra är så  kan det liknas vid ett barn i en sele med 2 tömmar ;)
drar man i ena så far ungen åt det hållet osv.....hejhopp vad vi har svängt!   fast med barn kan man inte göra 8volter för då ramlar dom..... eller blir väldans arga i alla fall!  inga enkla volter heller...men svänga går finfint.
 
Och eftersom jag har ensam helg så fick jag hela stallet för mej själv (sånär som på Tina och Danne som var en stund)  så jag passade om att testa de ny inskaffade ridbyxorna jag köpte. .Marinata gick bra och klagade inte på dom vare sej på färg eller  form(som för övrigt är rund nu) så jag provade även den lilla bruna också...han sa inte heller nått dåligt...han trampade på så där bra så han tyckte nog också jag hade snygga ridbyxor...åtminstone så fina så han lät mej sitta kvar på ryggen.
Godkänt inköp alltså!
 
 
oj en hel roman .... inte meningen ;)
hade så mycket på hjärtat ikväll...
 
 
Puss och kram
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0