En dag i mitt liv

Startade med städning ,,,,,jo frukost först givetvis.
Sen slöt sanna upp och vi tog tag i stallet, för att bara påpeka min Otur så blåste det upp och kom snö just som vi skulle rida...ler...  nåja vi red ändå ca 35min, sen bar det av in igen för att fixa & trixa ihop en någolunda lunch, som till syvene och sist inte blev den bästa på näringsbiten men stillade hungern....ibland får man tumma på kosten....fixade även middagen klar.

Startade lite för tidigt resan mot jobbet på ACTIC för att hinna dra ett träningspass innan jobbet startade..det blev ett bröst & biseps pass med 15minuters löpning till uppvärmning och lite mage som bonus på slutet..
Det gjorde gott det....

Tog sedan den vanliga repan genom alla sopkorgar och piffade till innan det var dax att öppna badet  :) där var det en easyday,,,inget konstigt idag inte...skönt för engångskull,,,,el jo en liten hjärtinfarkt var på g innan jag insåg att det ingen fara var...ler....dessa kidz...ler   gäller att ha tungan rätt i mun då.....herregud dom bara lekte! blink.....inge snällt att hoppa ut på 2meters djup när jag tror att dom inte kan simma....heehee  jag lär mej aldrig.

Dagen avslutades med ytterligare städ, denna gång omklädningsrum och bastun....allt ska skrubbas!
Han även snacka lite träning med en kund och ge lite tips på träningspass och lite nya magövningar.

Sen kom jag nu till det sista på dagen.....VARVA ner....shit.. svåraste av allt fast det väntas en halv lång natt för att vakna och åka tillbaka och tjänstgöra den sista dagen innan jag tar helg.

Tack för att ni orkar läsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0