perfekt väder...

Och det innebär att jag måste skynda städa iordning på röran här inne så vi kan gå ut och njuta i solen!!
Har nu bestämt mej och pandora kommer att bli kvar hos oss..  det man inte hade själv när jag var liten måste handlas in nu när jag NÄSTAN är vuxen   :)  jag började ju med ett kallblod som hette midjerka!  visst världens snällaste häst men ack vad snabb hon var!  det var bara on & off på hon.. hon har ju lärt oss barn och vuxna jätte mycket. under sina år hon fanns på gården. Hon var min start i hästeriet på allvar!  givetvis ingen dressyrare el hoppare men en travare  ;)  fort gick det och hon tröttnade ALLDRIG!!!   MÅNGA MIL HAR RIDITS PÅ HENNE RUNT I MATTILA SKOGARNA & runt byarna i stan och gud vet vars vi varit och gjort. 
Mycket ofog i vart fall.  hiihiii
Hade en gång  i tiden en pojkvän som hade en "monky" el vad de nu hette( en såndär tok liten moppe)  snabb som en vessla!  kan tillägga att den tog snuten vid nått tillfälle ... men det hörde inte hit.
En sen kväll i allafall så var vi 2 tjejer och han med moppen.  Gjorde iordning Mickan och på med tolkselen och TÄVLADE efter väg 400!!   hehee  Alla som nångång suttit på min micka VET att det gick snabbt... tjejen som tolkade gick det bra för iallafall!!!  ( dagens ungdomar kan ju inte ens tolka )  

Ja nu har jag berättat lite om min ungdom      :)

Undra vad andra kommer ihog om mig??  Det är så kul ibland att höra andra berätta sådant man inte minns!


back to work ♥

Kommentarer
Postat av: rossana

Sv, hehe okej:) vsg ;p

2011-03-17 @ 13:31:57
URL: http://trogbrunett.blogg.se/
Postat av: ange

aaaw tackk söötaste =)

2011-03-17 @ 16:58:00
URL: http://lillajagange.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0