ser ut att vi får en vit jul :)

Gomorgon...satt uppe med en film igår..ler... blev lite sent, dock riktigt skönt att få vara ensammen i sina tankar!
Julen kommer med storm steg...& jag har inte handlat nått,,,inge mat inge klappar!.....jag vet inte riktigt när min julkänsla omvandlades till nått mindre bra..
Önskar mej lite egen tid så jag hade hunnit vara förbi graven och sitta en stund...inte för att jag nu vet om det hjälper.
tända nått ljus & hämta energi!
Det var riktigt LÄNGE sedan jag var dit, för länge sen!
Spes sedan jag var där själv. NOG OM DET.

Träningen har inte alls funkat på sista veckorna då valpisarna både hund och människovalparna tagit all min tid.
Igår komm mina små ut och tog hand om sin ponny...medans jag red gutten så igår reds alla igen.. yes där..skön känsla att dom inte står och förfaller mina djur..är nog lite av en perfektionist och vill ha snyggt och rent och så runt mej :)
Helst av allt vill jag göra ALLT själv,, för då vet jag att det är gjort!

Snön skriker att jag borde hinna lägga in skidträning nu då det finns snö!
Skotern väntar oxå på service.. tänk om jag borde lära mej det oxå(bara så jag slipper vänta ut nån annan att fixa) det kliar i kroppen när jag ser hjälmen och skoterkläderna i garderoben..mest för att packa fina spår att rida på sedan..ler!!



Tänk vad otroligt mycket tid jag har laggt ner i detta stall.....xxx-antal timmar dygn veckor månader och år om man + ihop all tid!
Konstigt nog så lessnar jag inte,
av en uns liten 3sekunders trötthet igår så var jag inte nog snabb i tankarna och fick känna på broddade skor i min rygg igårkväll! shit pomfritt va ARG JAG BLEV DÅ!!! man muckar inte då jag står brevid! lilla jävla energiknippe..
NÅ INGEN SKADA SKEDD! ( det var inte den lilla barn ponnyn)
Lärde mej att inte nogonsin tappa fokus bland 4benta... lätt hade jag kunnat styra upp innan, såg ju och räknade ut ..men orkade inte vara SÅ SNABB... :)

Nu är frukosten i magen och ni får nöja er med detta,, för jag ska ta mej ikragen fixa stall och (julklappar) och sen är det jobb i simhallen med alla goda vänner där!

// kram till er som vill ha den

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0