högspänning ;)

Varför kommer samma vägskäl flera gånger i livet?  Är det nått vi helt själv skapar eller är det något som är förutsett?
Vem bestämmer? 
Jag vet vars jag vill men inte hur jag tar mej dit... undra om andra oxå känner så eller om det bara är jag.
Har det med livets gång att göra eller är det redan bestämt att så kommer hannes liv att se ut?  Det finns bara ett MÅSTE i livet: att dö. men imellan födseln och döden. Vem bestämmer då vad JAG ska göra med mitt liv med mina tankar och värderingar?  Följ bara vägen skulle många säga men för fan det måste finnas andra vägar oxå eller hur? Vem sa att Jag ska göra som dom vill! Ska nån annan få mej att välja hur jag vill göra, Jag skiter väl i vad andra gör med sitt liv, Tycker att alla får välja själva, jo jag är en "bitch" men det står jag för. så tycker du nått annat så är det inte mitt fel.. Du behöver inte LÄSA MIN BLOGG.. det finns 1000 andra.
Jag har lärt mej att värdera saker & ting i livet, vad som är värt att slåss för och vad som bara är att låta passera.
Att kunna släppa och inte fundera & vrida på det Är min svaghet, jag jobbar på det varje eviga dag .. har nog blivit ganska duktig till och från oxå :)  
Det verkar bli lättare med åren  ;) men hade ju varit skönt om nån kunnat tala om "mitt facit"   hiihii  hade gett mej mycket fritid..

Go natt  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0