hur fan tänkte dom nu då??

GRRR ....skolplikt!!   hur tänker man ELLER TÄNKER DOM ALLS??

Flickan har varit förkyld haft hosta hals ont, är ännu roslig i andningen..  som tränings freak till föräldrar så VET vi att...
har man hals ont eller är förkyld så SKA man inte träna!!!  risk  för hjärt inflamation eller annat skit är onödigt att dra på sej..  flickan går i 2an.. och var borta nått gympa pass (land träning)  sen började bad perioden..
och det bästa som finns är ju badet tycker ju nettan..  Men vi skrev lapp, gav inte med badkläder..
Då meddelar lärarna, 2st olika att är man sjuk ska man vara hemma. har man inge badkläder så ska man inte komma till skolan!!!!   HUR I HELVETE TÄNKER MAN......asså inte fasen ska väl barnet bli lidande och efter i skolan bara för att vi inte vill att hon ska anstränga hjärtat (räcker ju med rasterna ute). men inte är hon så dålig så skolan ska bli lidande!!

Och jag kan ge mej på :att när lärarna har varit förkylda och hals ont så sitter dom på skolan & jobbar..men inte går dom ut o joggar efter jobbet inte!

och förresten så vet jag att flickan inte missar nåt på badfronten då hon är bland dom enda som kan simma i klassen och dessutom redan har uppnått sls kriterier gällande klass 2...

åhh va less jag blir...imorgon rings det till rektorn!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0